Over ons - DutchHomemade Macarons

Over ons

Our Passion, Your Pleasure

Begin 2016 opende DutchHomemade haar deuren aan de Kleine Berg 51.

Bekend om haar premium macarons, vers bereid schepijs, origine chocolade, smaakvolle cupcakes en heerlijke koffie, profileert de winkel zich niet voor niks al gauw als “Lekkerste Winkel van Eindhoven”. Vrijwel direct wist menig liefhebber de winkel te vinden en inmiddels is DutchHomemade niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de Kleine Berg.

De Maastrichtse eigenaren kozen ervoor om zich te vestigen in Eindhoven en meer specifiek voor de Kleine Berg uit liefde voor de stad en vanwege de “Maastrichtse” gezelligheid van de Kleine Berg. “Ons concept en het straatje zijn een uitstekende match!”

Het concept bestaat o.a uit de unieke homemade macarons die op een prachtige wijze worden aangeboden aan de klant. Het schepijs onderscheid zich door de bijzondere smaken zoals Bastogne, Rijstenpap, Vijgen en Ferrero Rocher en het feit dat men heel bewust bezig is met het minderen van het suikergehalte in verschillende ijsjes, zonder deze suikers te vervangen. Dit is redelijk uniek in de ijswereld omdat de toegevoegde suikers in meerdere opzichten een belangrijk bestanddeel zijn van het ijs. “Desalnietemin lukt dit tot op heden aardig, en dus gaan we hier vrolijk mee verder”.

Naast de Macarons en het schepijs heeft DutchHomemade ook een mooi assortiment aan chocolade van absolute wereldklasse. Hiervoor werkt DutchHomemade samen met Maitre Chocolatier Geert Decoster van Centho Chocolates (wereldkampioen Chocolate awards 2013) uit het Belgische Duisburg. De Keuze Voor Centho Chocolates komt voort uit de passie, vakmanschap en filosofie die Geert heeft voor zijn vak. Wat Latif betreft een een-op-een match met DutchHomemade en dus een uitstekende basis voor een succesvolle samenwerking.

“We krijgen dagelijks mooie reacties van onze klanten over onze producten maar ook over de manier waarop we onze producten brengen. Zo hebben onze assortimentsdoosjes voor macarons en chocolade al heel wat flesjes wijn vervangen als cadeau….”