Franchisen?

Word jij onze nieuwe franchisenemer?

Het is onze ambitie om zoveel mogelijk mensen hun zoete gelukmoment te bieden. Ben jij ambitieus en op zoek naar de ultieme formule om jouw passie voor lekkernijen te combineren met een gezonde onderneming?  Dan gaan we graag met je in gesprek.

Inmiddels worden 7 DutchHomemade vestigingen in Nederland gerund door onze zelfstandige franchisenemers. Samen werken we op een creatieve manier aan het creëren van de ultieme smaakbeleving voor onze klanten met prachtig vormgegeven cadeauverpakkingen en bijpassende winkelomgevingen. Zo zorgen we steeds weer voor een onvergetelijke smaaksensatie. Aan de basis staan onze huisgemaakte macarons, ambachtelijk schepijs, topniveau chocolade en heerlijke koffie.

Sweetspot van lekkernijen

Onze formule DutchHomemade bestaat uit een combinatie van hoge kwaliteit ambachtelijke lekkernijen. Daarbij staan onze macarons centraal. Deze worden, volgens eigen receptuur, met de hand gemaakt in onze bakkerij in Zwanenburg. Bij een eerste presentatie vielen onze macarons op de bekende vakbeurs Sirha Europain direct in de prijzen.

Naast de Macarons biedt DutchHomemade een geweldig assortiment aan schepijs, koffie en chocolade van absolute wereldklasse. Onze kleurrijke pralines zijn er in een waaier aan mooie smaken geïnspireerd op de macaron. Ze worden gemaakt door een Nederlandse chocolatier en worden ook in meerdere sterrenrestaurants geserveerd. Niet alleen onze producten zijn indrukwekkend. Van onze winkels, ons personeel tot onze verpakkingen; we bieden een totale geluksbeleving.

Nieuwsgierig geworden?

Wederverkoop

Onze macarons zijn ook voor wederverkoop beschikbaar. Interesse? Check dan onze wederverkooppagina voor meer informatie. Wellicht tot snel.