Schepijs - DutchHomemade Macarons

Schepijs

Ambachtelijk bereid Schepijs

Het overheerlijke schepijs van DutchHomemade wordt op ambachtelijke wijze bereid door onze ijsmaker. Onze ijsman heeft het vak van ijsbereiding naar een nieuw niveau weten te tillen vanwege zijn gepassioneerde streven naar perfectie, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van de ingredienten.

“Niet altijd even makkelijk vanwege de almaar groter wordende concurrentie binnen de ijs-wereld, maar we blijven vasthouden aan onze ijsfilosofie.”

De ijskeuken is gevestigd in Limburgse Ohe en Laak, pal tegenover de melkboerderij die onze ijsmaker dagelijks van de nodige verse melk voorziet. Bij iedere bereiding wordt er gewerkt met natuurlijke ingredienten, zoals bijvoorbeeld vers fruit (in het seizoen) voor ons sorbetijs en altijd verse volle melk voor ons roomijs. Tevens worden verschillende varigato’s huisgemaakt, iets dat het ijs nog unieker en lekkerder maakt!

Schepijs
Schepijs

Eerlijk , Vers en Bewust

Voor het bereiden van ons schepijs maakt DutchHomemade voornamelijk gebruik van natuurlijke ingredienten. Kuntsmatige toevoegingen worden zoveel mogelijk vermeden. Mede om die reden scheppen wij bijvoorbeeld geen Smurfenijs.

Het schepijs van DutchHomemade wordt bereid met vers fruit (in het seizoen, of diepgevroren fruit buiten het seizoen). Hierdoor kan de kleur en smaak iets telkens iets verschillen. Ook zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze recepturen. Zo hebben wij het suikergehalte van al onze Sorbetijsjes, Notenijsjes en ijsjes met een basis van Melk flink weten te verminderen. Dit proeft u meteen!

Bijzonder en Gevarieerd

Behalve de “gangbare” smaken hebben we bij DutchHomemade altijd wel een paar bijzondere smaken in onze vitrine. Zo hebben onze 1001-nacht, Rijstenpap, Yoghurt-Vijgen, Schartzwalder-Kirsch en Tony’s Chocolonely Karamel-Zeezout al menig hart veroverd! En omdat we nog veel meer bijzondere smaken hebben, is ons aanbod zeer gevarieerd en telkens weer verrassend.

Schepijs